Kommunikation og formidling

Interesserer du dig for at sikre gennemslagskraft i dine budskaber og styrke den interne og eksterne kommunikation i din virksomhed? Så er akademiuddannelsen i kommunikation og formidling et oplagt valg for dig.

Bliv en dygtig praktiker

På akademiuddannelsen i kommunikation og formidling får du værktøjer og modeller, der virker på strategisk plan og i praksis.

Du kommer på forkant med den nyeste viden, og du bliver en dygtig praktiker, der kan arbejde med både teori og metode i forhold til et praktisk problem.

Du får indsigt i en række centrale områder inden for kommunikation, herunder personlig kommunikation og organisationens strategiske kommunikation.

På tværs af kanaler og kultur

Du får mulighed for at gå i dybden med kommunikation på skrift, mundtligt, online, på sociale medier og på tværs af kulturelle grænser - ligesom du kan styrke dine kompetencer inden for præsentationsteknik og fundraising.

Vi arbejder ud fra praktiske problemstillinger og løsninger, som du kan anvende på din arbejdsplads og i andre professionelle sammenhænge. Derfor vil dine erfaringer og dit arbejdsliv indgå som vigtige elementer i undervisningen. 

En hel akademiuddannelse udgør 60 ECTS.

Aktuelle hold

Herunder finder du en liste over de hold på akademiuddannelsen i kommunikation og formidling, som vi udbyder i den kommende tid. Nederst kan du se de hold, der er i gang.

Du kan sortere listen efter navn, ugedag, tidspunkt, sted og opstart.

Kommende hold

Fag

{{typeName}}
{{educationName}}

Periode

Navn Sted Start Dag Pris
{{course.courseName}} {{course.courseName}} {{ course.location.shortName }} {{ course.startDate | cultureDate:'da-DK':true}} {{ course.weekdays[0] | courseWeekday:'da-DK' }} {{course.signupFee | currency : 'kr.' : 0}} Tilmeld
Informationsmøde 20. marts 2019 Læs mere og tilmeld dig informationsmødet her
  • Få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse
  • Uddan dig ved siden af jobbet og få op til 30.000 kroner til din efter- og videreuddannelse.
Mød Michael Hansen fra Konica Minolta, der har taget en uddannelse i ledelse på Cphbusiness.

Få overblikket over det danske uddannelsessystem

Nedenfor kan du se strukturen i det danske uddannelsessystem og få overblikket over Cphbusiness’ uddannelser.

Erhvervs- akademi- uddannelse 2-2 ½ år Master- uddannelse Erhvervsfaglig uddannelse Gymnasial uddannelse Videregående uddannelser Videregående uddannelser UNGDOMS- OG VOKSENUDDANNELSER Kandidat Fuldtidsuddannelser Uddannelser samtidigt med job (deltid) Universitets- bachelor Grundlæg- gende voksen uddannelse Professions- bachelor 3 ½ år Uddannelser hos Cphbusiness Øvrige uddannelser Arbejds- markeds- uddannelse Professions- bachelor (Top-up) 1½ år Akademi- uddannelse 3 år Diplom- uddannelse 2-3 år Erhvervserfaring Min. 2 år Erhvervserfaring Min. 2 år