Hvorfor skal du tage kurset?

På dette kursus i projektledelse får du både teoretisk viden og praktiske værktøjer inden for projektledelse, som du kan bruge direkte i et kommende job.

Efter kurset vil du kunne lede mindre og mellemstore projekter, og du vil have lært, hvordan du skaber de mest optimale rammer for projektarbejde. Du bliver i stand til at afgrænse problemstillinger og finde de rette løsningsmodeller på både ledelsesmæssigt og operationelt niveau. Du får desuden indsigt i de forskellige roller, der er nødvendige for et vellykket projekt, og hvordan du allokerer ressourcer, så alle ressourcer udnyttes bedst muligt.

På kurset fokuserer vi på forskellige metoder inden for projektledelse og på, hvordan du udvikler din egen praktiske projektledelsesstil.

Det er muligt at tilvælge en PRINCE2 Foundation Certificering (inkluderet i prisen).

Praktisk information

Projektledelse er adgangsgivende til Cphbusiness' akademiuddannelse i ledelse og refererer til det fag, der i studieordningen hedder "Projektledelse".

Projektledelse er godkendt på den landsdækkende positivliste i erhvervsgruppen akademisk arbejde og ledelse samt på den regionale positivliste nr. 336, nr. 337 og nr. 338 i erhvervsgruppen ledelse.

Fagets akademikode er 37518.

Kurset er et heltidsstudie på seks uger fordelt på fysisk fremmøde og tillægsdage med selvstudie og gruppearbejde. Kurset afvikles i dagtimerne med studieaktiviteter mandag til fredag kl. 9 - 15.

ECTS

10 ECTS.

Eksamen

Kurset afsluttes med individuel, mundtlig eksamen kombineret med en individuel erhvervscase. Der udstedes eksamensbevis.

Datoer

 • 5. oktober - 22. november 2023 (ferie uge 42)

Pris

Der er ingen egenbetaling, når du deltager som ledig på dette kursus og er blevet godkendt af din a-kasse eller dit jobcenter.

Pris for deltagelse er 26.395,62 kr. inkl. litteratur.

Sted

INCENTO A/S
Linnésgade 25, 1.
1361 København K

Vær opmærksom på, at kurset bliver udbudt i samarbejde med Incento, som vi derfor videregiver dine personoplysninger til.

 • Tilmelding

  Hvordan tilmelder jeg mig?

  Det er dit jobcenter eller din a-kasse, der tilmelder dig kurset. Skal dit kursus bevilges gennem a-kassen, skal du udfylde en blanket (AR 237), som du modtager ved at udfylde kontaktformularen nedenfor.

  Der er ansøgningsfrist en uge inden kursusstart.

  Kontakt

  Har du spørgsmål til kursets indhold, skal du kontakte den samarbejdspartner, vi udbyder kurset sammen med.

  Har du spørgsmål om administration, kan du kontakte Cphbusiness på telefon 36 15 45 07 eller bruge kontaktformularen nedenfor.

 • Adgangskrav og optagelse

  Hvem kan deltage?

  Som dagpengemodtager i første ledighedsperiode har du ret til seks ugers gratis opkvalificering med en selvvalgt uddannelse. Uddannelsen skal tages inden for de første ni måneders sammenlagt ledighed for alle ledige fra 25 år. For personer under 25 år skal uddannelsen tages inden for de første seks måneder.

  Ansøgning og optagelse

  Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse
   eller
  • en gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

  Hvis du ikke umiddelbart opfylder optagelseskravene, har du måske kvalificeret dig ad anden vej. Læs om realkompetencevurdering nedenfor.

  Kontakt vores vejledere, hvis du er i tvivl, om du kan optages: 
  evu@cphbusiness.dk

 • Læringsmiljø

  Undervisningen består af klasseundervisning og er derudover baseret på kommunikation via en elektronisk undervisningsplatform, hvor der bl.a. sker aflevering og returnering af hjemmeopgaver.

  Klasseundervisningen veksler mellem oplæg fra underviseren og dialogbaseret undervisning. Vi arbejder med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra praksis.

  Læs mere i vores brochure:

  Efter- og videreuddannelse Efter- og videreuddannelse - gør viden til værdi

 • Studievejledning

  Studievejlederne kan hjælpe dig med spørgsmål omkring studiets indhold. For eksempel hvis du er i tvivl om, hvilket studie eller fag du skal vælge.

  Har du problemer eller spørgsmål omkring tilmelding? Så kontakt administrationen.

  Henvendelse

  Du kan komme i kontakt med vores studievejleder på telefon 36 15 45 17 på følgende tidspunkter:

  Mandag: 9.00 - 12.00
  Tirsdag: 12.30 - 15.00
  Onsdag: Lukket
  Torsdag: 9.00 - 12.00
  Fredag: 9.00 - 12.00

  Studievejledningen holder ferielukket i uge 42.

  Du har også mulighed for at booke et telefonmøde med en studievejleder her: Book en telefonvejledning.

  Desuden er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller sende en mail til evu@cphbusiness.dk.

  Studievejleder

  Malene Krab Koed Eriksen
  Malene Krab Koed Eriksen

 • Realkompetencevurdering

  Har du viden og erfaring, som du ikke har papir på, men som du har fået gennem kurser, dit arbejds- eller fritidsliv? Og er du interesseret i en akademi- eller diplomuddannelse? Så er realkompetencevurdering måske en mulighed for dig.

  En realkompetencevurdering betyder, at du kan få anerkendt og vurderet de kompetencer, den viden og de færdigheder, som du har fået uden for det etablerede uddannelsessystem, men gennem fx kurser, dit arbejds- eller fritidsliv.

  Læs mere om realkompetencevurdering her

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om kurser for ledige.

Telefon:

36 15 45 07

E-mail