Financial controller

Velkommen til financial controller-uddannelsen

Vi glæder os til at byde dig velkommen mandag den 29. august 2016 klokken 08.30 på:

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Du har valgt at tage din uddannelse på Cphbusiness i Lyngby. Det betyder, at vi en del af tiden arbejder i praksisorienterede projekter, og at vi har studieaktiviteter på tværs af klasser og uddannelser. Dermed byder dit studie også på læringsaktiviteter på engelsk med internationale klasser.

Forvent, at dine skemalagte aktiviteter foregår på hverdage mellem klokken 08.30 og 16.00. Deltidsjob henvises derfor til tidspunkter uden for dette tidsrum. Det gælder også i uge 35, som bliver en blanding af undervisning og introaktiviteter. Du får brug for din computer alle dage igennem hele uddannelsen.

Information om introugen

Den første dag bliver du præsenteret for programmet for introugen og dit skema for semesteret. Den første dag vil du modtage online adgang til vores intranet, hvorfra du igennem hele uddannelsen henter alle dine studieoplysninger, inklusive skema og studiemail. I introugen vil der være aktiviteter hver dag.

I løbet af introdagene vil du få lejlighed til at møde dine medstuderende og lære dit underviserteam bedre at kende. Desuden vil du modtage praktisk såvel som faglig information om selve studieforløbet og om, hvordan det er at være studerende på Cphbusiness Lyngby.

I det første 3-ugers-modul vil vi fokusere på controlleren som medarbejder. Du vil blive introduceret til uddannelsens faglige områder, som vi i de følgende moduler arbejder videre med.

I tråd med tilbagemeldinger fra tidligere års studerende vil der i samarbejde med Cphbusiness Campus Student Council blive arrangeret en række sociale aktiviteter og workshops fordelt over en række fredage i efteråret i stedet for en planlagt introtur fra Cphbusiness' side.

Se skema for uge 35-36.

Praktisk information

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 22. august til den 1. oktober 2016 fra mandag til fredag fra klokken 09.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.

Sørg for at købe bøgerne, inden uddannelsen starter, da du hurtigt får brug dem.