Serviceøkonom på Cphbusiness Lyngby

Velkommen til serviceøkonomuddannelsen

Vi glæder os til at byde dig velkommen mandag den 28. august 2017 kl. 8.30 på:

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby

Information om introugerne

Den første dag bliver du præsenteret for programmet for introugen og dit skema for semesteret. Den første dag vil du også modtage online adgang til vores intranet, hvorfra du igennem hele uddannelsen henter alle dine studieoplysninger inkl. skema og studiemail. I løbet af introdagene vil du få lejlighed til at møde dine medstuderende og lære dit underviserteam bedre at kende. Du vil også deltage i aktiviteter med andre uddannelser og modtage praktisk såvel som faglig information om selve studieforløbet. I det hele taget vil du lære mere om, hvordan det er at være studerende på Cphbusiness Lyngby.

Forvent, at dine skemalagte aktiviteter foregår på hverdage mellem klokken 08.30 og 16.00. Deltidsjob henvises derfor til tidspunkter uden for dette tidsrum. Husk at medbringe computer.

Du har valgt at tage serviceøkonomuddannelsen på Cphbusiness i Lyngby, hvor vi har fokus på innovation. Det betyder, at vi arbejder med problem- og praksisorienterede projekter, samt at vi ofte har studieaktiviteter på tværs af klasser og uddannelser. Selvom du har valgt at læse på dansk, får du rig mulighed for at træne dine engelskkundskaber, da en stor del af undervisningsmaterialerne og nogle af fagene er på engelsk. Du kommer også til at samarbejde med studerende fra internationale hold, og på den måde bliver du endnu mere parat til udfordringerne i et internationalt serviceerhverv.

Praktisk information

I løbet af introugerne vil du få taget et billede til studiekort, som udleveres efterfølgende.

Husk, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra. Læs mere om SU her.

Bøger

Boglisten udgør hovedparten af dine studiebøger de næste to år, og de anvendes/ påbegyndes alle aktivt i undervisningen i løbet af det første semester. Der anvendes kun få supplerende studiebøger i 2.-4. semester.

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 14. august til den 29. september fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 14.00; dog undtaget uge 35, hvor der er åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.30 og fredag kl. 9.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.