Sportsmanagement

Velkommen til sportsmanagementuddannelsen

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din nye uddannelse tirsdag den 29. august 2017 kl. 8.30 på:

Cphbusiness Lyngby
Nørgaardsvej 30
2800 Kgs. Lyngby
Lokale 3.01 på tredje sal

Information om introugerne

Semesteret starter tirsdag 29. august 2017 kl. 8.30 på Nørgaardsvej 30, Lyngby – lokale 3.01 på tredje sal. Du vil her blive præsenteret for programmet for introugen. I introugen skal du forvente aktiviteter hver dag. Introugen vil fortrinsvis foregå på engelsk da vi samler både den danske og den internationale klasse til ugens aktiviteter.

I den første uge får du en glimrende mulighed for at møde dine medstuderende på sportsmanagement og få mere at vide om skolen og uddannelsen. Introugen er en kombination af praktiske, faglige og sociale aktiviteter, der sikrer at alle studerende ved, hvad det vil sige at være bachelorstuderende på Cphbusiness Lyngby og er klar til de kommende udfordringer.

I vil få en indsigt i det unikke læringsforløb, årets mange aktiviteter, vores forventninger til jer og så skal vi ud af komfort-zonen og lære hinanden at kende. Det er formelt og uformelt, individuelt og gruppebaseret og ved udgangen af ugen vil du være nysgerrig og klar til dit nye studie.

Det er vigtigt, at du medbringer computeren til onsdagens aktiviteter. Til de resterende dage er computeren ikke nødvendig, men det er vigtigt at være praktisk klædt med fornuftigt fodtøj. Medbring sportstøj til den første dag.

Se skema for introugerne

I jeres anden uge vil undervisningen være fordelt mellem hhv. den danske klasse (AM: 8.30-12.00) og den internationale klasse (PM: 12.30-16.00). Med undtagelse af mandag d. 4. september, hvor vi aflægger fælles besøg i Lyngby BK.

OBS: Hold weekenden d. 9. - 10. september fri, da I her skal udføre en større data indsamling, som I skal bruge til jeres første store projekt.

Praktisk information

I løbet af introugerne vil du få taget et billede til studiekort, som udleveres efterfølgende.

Husk, at du tidligst kan søge SU en måned før den måned, du kan få SU fra. Læs mere om SU her.

Bøger

Find dine studiebøger på Polyteknisk Boghandel.

Du har også mulighed for at købe din bogpakke hos Polyteknisk Boghandel her:

  • Landemærket 11, lokale 208, 2. sal, 1119 København K. 
    Der er åbent fra den 14. august til den 29. september fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 14.00; dog undtaget uge 35, hvor der er åbent mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.30 og fredag kl. 9.00 til 14.00.
  • DTU Bygning 101, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby. 
    Der er åbent mandag til fredag fra klokken 08.30 til 16.30.