Mange praktikpladser

Miljøteknologstuderende har mange praktikpladser at vælge mellem.

05. november 2014

Første kuld af miljøteknologer er nu nået så langt i uddannelsen, at de skal i praktik. Praktikperioden løber fra februar til maj 2015, og de studerende skal på virksomhederne lave et projekt, de skal til eksamen i.

Thomas G. Larsen, der går på 3. semester på miljøteknologuddannelsen, har sendt 7 uopfordrede ansøgninger om praktik. Han har fået positivt svar fra 4 og kan vælge mellem 3 forskellige virksomheder.

Thomas er i tvivl om, hvad han vælger, da han har lyst til alle tre og føler, han vil skuffe dem, han siger nej tak til.

Flere andre af hans studiekammerater har allerede skrevet kontrakt med en virksomhed, og det er tydeligt, at erhvervslivet tager godt i mod den nye uddannelse og kan se fordele i at have en miljøteknologstuderende i praktik.