Ekstra fleksible forløb i 2016

Vil du gerne videreuddanne dig, men har du svært ved at finde tiden i en allerede travl hverdag?

15. december 2015

Prøv vores nye, fleksible uddannelsesforløb og tag dele af uddannelsen online hjemme fra sofaen, i sommerhuset eller i toget. Vi kalder det blended learning.

Blended learning blander de bedste elementer fra online- og klasseundervisning. Dele af undervisningen foregår på traditionel vis i klasselokalet, mens resten af undervisningen tages online - når og hvor det passer dig. På den måde får du større frihed og fleksibilitet, så du får lettere ved at passe undervisningen ind i en travl hverdag.

De nye, fleksible forløb er ideelle for dig, der gerne vil spare tid og udgifter til transport, kan se fordelen i at studere på farten eller ønsker større variation i undervisningen – alt sammen uden at gå på kompromis med de netværks- og sparringsmuligheder man får ved traditionel klasseundervisning.

Typisk vil et  blended learning-forløb på et aftenhold bestå at otte fremmødedage og på et dagshold af fire fremmødedage, begge suppleret med løbende onlineaktiviteter. Der er altså færre dage, hvor du fysisk skal møde på Cphbusiness sammenlignet med et traditionelt hold.

Vi udbyder den nye type forløb på nedenstående hold. Der er holdstart i begyndelsen af februar 2016.

Klik på det fag, du ønsker, og læs mere om tid, sted, pris og tilmelding.