Gratis gå-hjem-boost: Why don't organisations learn and innovate fast enough?

Mød den internationale innovationsguru og TEDx speaker Jef Staes den 6. februar 2018 på Cphbusiness.

23. januar 2018

Jef Staes sætter spot på, hvordan passion og talent bliver nøglen til fremtidens læring og arbejdsmarked - med hans pointer får du et nyt syn på verden. Desuden bliver du klogere på, hvordan du skruer op for evnen til at lære og innovere. 

Tirsdag den 6. februar 2018 kan du opleve Jef Staes på Cphbusiness. Oplægget er gratis, men da der kun er 100 pladser, gælder først-til-mølle-princippet. Bemærk, at oplægget udelukkende foregår på engelsk.

- After this session 2D, 3D, 3D-Smarting, Power Defect, Red Monkeys and 3D-Management will be branded in your brain. You will become disrupted!

Jef Staes, innovationsguru og TEDx speaker

Om oplægget

Verden forandrer sig fra en flad 2D-verden til en kaotisk og evigt forandrende 3D-verden.

Organisationer, virksomheder, skoler og regioner bliver nødt til at tilpasse sig til en 3D-verden, som er fyldt med information, og de bliver nødt til at forbedre deres evne til at lære og være innovative.

Uddannelsessystemet og virksomheder i dag er dog ikke i stand til at skabe den rigtige læring og det rigtige arbejdsmiljø, som skal muliggøre og aktivere innovative løsninger - eksempelvis ved at anvende passionen og talentet fra studerende og medarbejdere. Utilsigtet har vi forvandlet talentfulde børn og voksne til passionsløse får!

Dette arrangement skal ses som en bøn om at skabe en dramatisk ændring i organisationer. Se sneak peek på Jef Staes' foredrag.

Arrangementet

Arrangementet finder sted:

Tirsdag den 6. februar 2018
Fra klokken 16.00 til 17.30
På Cphbusiness Søerne, lokale 4.08, Nansensgade 19, 1366 København K.

Tilmelding

Tilmeld dig nu ved at udfylde nedenstående formular:

Bemærk, at der nu er venteliste på pladser til arrangementet

Du modtager en bekræftelse pr. mail
eller skriv studerende, hvis du er studerende

Om Jef Staes

Jef Staes er forfatter, foredragsholder og ekspert i læringsprocesser, innovation og kulturforandringer.

Med sine 25 års erhvervserfaring hjælper han nu administrerende direktører og ledere med at finde svar på den skiftende markedsdynamik. Jef Staes giver svar på et afgørende spørgsmål: "Hvorfor lærer og innoverer organisationer ikke hurtigt nok?".

Hans historie er en sikker øjenåbner, og hans tanker om fremtiden for virksomheder og uddannelse inspirerer mange. Med påfaldende metaforer takler han de mest fundamentale udfordringer, som organisationer kæmper med. 

Du kan følge Jef Staes på Twitter og læs mere på Jef Staes' hjemmeside.