Invitation: Den moderne projektleder – webinar

Bliv klogere på, hvordan du kan blive klædt på til at styre fremtidens projekter. Kom med til gratis webinar.

09. november 2020

I dag foregår næsten alt det sjove og interessante på vores arbejdspladser i projekter. Men hvis man på fremtidens arbejdsmarked ikke har det fornødne kendskab til, hvorfor og hvordan projekter udvikles og afvikles, kan man nærmest ikke undgå at blive marginaliseret.

Mange organisationer benytter sig i stigende grad af projektarbejdsformen til alt andet, end hvad der lige omhandler driften. Projektbegrebet er over de seneste år blevet udvidet kraftigt, og projekter har i dag mange forskellige typer og former.

De klassiske projektdyder kommer hurtigt til kort, når projekterne bliver dynamiske, komplekse og mere politiske i deres natur. Derfor er der behov for nye måder og modeller til at løse projekter med - og der er behov for en anden type af projektledere med et nyt sæt af holdninger og kompetencer.

Omstillingsparathed, kreativitet, foretagsomhed, læring, agilitet, forhandling og samarbejde er blot en del af det nye normsæt, som bliver afgørende for fremtidens spændende og udfordrende arbejdspladser.

Men hvordan bliver man så sådan en super-projektleder, og hvad kan den enkelte selv gøre for at bringe sig i spil til en karriere som succesrig projektleder?

Dette er netop, hvad webinaret "Den moderne projektleder" handler om. Så kom med og deltag i aftenens diskussioner med interessante udsigter og konsekvenser for projektlederrollen i fremtiden.

Praktisk information

Event: "Den moderne projektleder" – webinar
Dato: Torsdag den 26. november kl. 19.00 – 20.00
Sted: Online - via Zoom
Info: Alle deltagere vil modtage et Zoom-link og guide før webinaret
Sprog: Dansk
Pris: Gratis
Inviterede: Alle er velkomne

Tilmelding

Maksimum antal deltagere er 100. Hvis alle pladser er optaget, vil du blive tilbudt en plads på ventelisten.

Tilmeld dig her

Program

19.00: Ankomst og login på Zoom
19.00 – 19.05: Cphbusiness Alumni byder velkommen
19.05 – 19.50: Webinar
19.50 – 20.00: Afslutning og tid til spørgsmål
20.00: Tak for i aften

Hold dig opdateret på Facebook.

Vi glæder os til at se dig!

// Alumni-teamet