Gentænk din forretning: Få inspiration og værktøjer til gratis onlineevent

Eventet "Gentænk din forretning" løber af stablen den 17. juli. Her giver Anders Ertmann, CEO i InterMail, og Thomas Ritter, professor fra Copenhagen Business School, bl.a. inspiration til, hvordan du gentænker og omstiller din virksomhed.

08. juni 2021

Hvordan tilpasser du din forretningsplan, så I kommer bedst muligt videre efter coronakrisen? Og hvordan omstiller du din forretning til datadrevet virksomhed?

Det er nogle af de spørgsmål, som bliver omdrejningspunktet på Cphbusiness' Genvækst-event "Gentænkt din forretning" den 17. juni, hvor CEO i InterMail, Anders Ertmann, og Thomas Ritter, professor fra Copenhagen Business School, er på programmet.

- Vi glæder os til en spændende dag, hvor virksomheder har muligheden for at blive udfordret i deres tænkning og gå hjem med konkrete værktøjer. Thomas Ritter er én af Danmarks førende eksperter inden for bl.a. markedsstrategi, og Anders Ertmann har stået i spidsen for Intermails transformation, så der er rigeligt at blive inspireret af, siger Torben Kirk Rønler, chef for Cphbusiness Partner, der varetager efter- og videreuddannelse på erhvervsakademiet.


Tilmeld dig

Gentænk din forretning er et gratis onlineevent, som foregår torsdag den 17. juni klokken 9.00 - 11.00.

Tilmeld dig og se det fulde program:

Tilmeld dig på Genvækst.nu

Tilmeldingsfristen er den 16. juni.


Genvækst hjælper og inspirerer virksomheder

"Gentænk din forretning"-eventet er en del af arrangementrækken Operation Genvækst, som klæder små og mellemstore virksomheder på til at gribe de muligheder, en krise giver.

Danske Erhvervsakademier, SMVdanmark, Lederne, ASE, Dansk Erhverv og Fagbevægelsens Hovedorganisation står bag Genvækst, som er en del af projektet genstartNU.dk, som Industriens Fond står bag.

- Det er vores kerneopgave at løfte dansk erhvervsliv gennem uddannelse og viden. Kriser tvinger én til at tænke nyt, uanset om man selv er direkte berørt eller ej, og med Genvækst vil vi gerne inspirere og give værktøjer til virksomhedsejere og ledere, så de kan se på deres virksomhed med friske øjne, siger Torben Kirk Rønler.

Læs meget mere om Operation Genvækst på genvækst.nu.

Gentænk din forretning-eventet skulle oprindeligt være holdt i september 2020, men blev udskudt til juni 2021 pga. corona.