HF-brobygning på Cphbusiness i november

Alle HF-elever i Region Hovedstaden har nu mulighed for at komme og høre mere om uddannelserne på Cphbusiness, når vi holder HF-brobygning den 22., 23. og 24. november 2021 i København.

13. september 2021

Hvilke uddannelser tilbyder Cphbusiness, og hvad vil det sige at tage en erhvervsakademiuddannelse? Det kan HF-eleverne i Region Hovedstaden blive klogere på den 22., 23. og 24. november 2021, når Cphbusiness åbner dørene til årets HF-brobygning på Cphbusiness Søerne og Cphbusiness City.

Oplev undervisningen

Til brobygning er der fokus på Cphbusiness som uddannelsesinstitution, vores pædagogik og de forventninger, vi har til vores studerende. Det vil være muligt at deltage i et undervisningsforløb med en underviser, som præsenterer en case, der udspringer af vores tætte samarbejde med erhvervslivet. HF-eleverne får et indblik i vores praksisorienterede tilgang med praktik og tæt samarbejde med erhvervslivet. Der vil også være en rundvisning, og under hele besøget har du mulighed for at snakke med nuværende studerende.

Cphbusiness sørger for forplejning i form af en sandwich og en vand enten ved starten af besøget eller ved slutningen; afhængigt af om det er et formiddags- eller eftermiddagsbesøg.

Hvem kan deltage?

Cphbusiness tilbyder brobygningsforløb til HF-elever i hele Region Hovedstaden. Formålet er, at HF-eleverne får kendskab til de mange uddannelsesmuligheder, der udbydes på Cphbusiness. 

Cphbusiness har udvidet sine uddannelsesudbud i Hillerød. Et nyt og moderne Cphbusiness Hillerød i SlotsArkaderne står klar til at modtage HF-elever fra Nordsjælland, som vil uddanne sig i Hillerød. Vi går gerne i dialog om et skræddersyet besøg, som er tilpasset interesser og fagpakker. Vi er også åbne for besøg, som ligger uden for uge 47.

Hør om to fagområder

I år tilbyder vi brobygningsforløb inden for to af vores fagområder:

  • Salg og Markedsføring
  • Økonomi og Finans

De enkelte HF-klasser kan deltage i det arrangement, som bedst matcher deres interesser.

Program

Mandag den 22. november 

  • kl. 9.30-12.00: Cphbusiness City, Økonomi og Finans
  • Kl. 12.30-15.00: Cphbusiness City, Økonomi og Finans 

Tirsdag den 23. november

  • Kl. 9.30-12.00: Cphbusiness City, Økonomi og Finans
  • Kl. 12.30-15.00: Cphbusiness City, Økonomi og Finans 

Onsdag den 24. november

  • Kl. 9.30-12.00: Cphbusiness Søerne, Salg og Markedsføring
  • Kl. 12.30-15.00: Cphbusiness Søerne, Salg og Markedsføring

Tilmelding 

Tilmelding til besøgene i København sker til chefkonsulent Søren Meyer på e-mail: sme@cphbusiness.dk eller telefon: 29 41 58 65. Besøg hos Cphbusiness Hillerød aftales også med Søren Meyer.