Miljøteknolog vinder Årets Cphbusinesspraktik 2021/2022

Miljøteknologstuderende Amalie Bjerregaard Andersen og DGE Miljø- og Ingeniørfirma har vundet prisen for årets praktikophold på Cphbusiness.

29. april 2022

 – Det er så fantastisk, at nogen har kunnet se det udbytte, som jeg har fået i DGE, og at DGE kan få anerkendelse for, at de gør det så godt for deres praktikanter, siger Amalie Bjerregaard Andersen, der studerer erhvervsakademiuddannelsen miljøteknolog på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød.

Tirsdag den 26. april 2022 vandt hun og praktikvirksomheden DGE Miljø- og Ingeniørfirma prisen for årets praktikophold på Cphbusiness.

Det skete ved et arrangement på Cphbusiness Nørrebro, hvor årets finalister, repræsentanter fra deres praktikvirksomheder og venner og familie var blandt publikum.

Læs også: Finalisterne til Årets Cphbusinesspraktik 2021/2022 er fundet

Prisen hylder praktikken

– Vi er rigtigt stolte. Det har været en kæmpestor fornøjelse at få det skulderklap af Amalie at blive indstillet som praktikplads. Det betyder meget for mig, det betyder meget for DGE at få denne anerkendelse for det, vi kan tilbyde de unge studerende, siger Jens A. Bischoff, regionschef i DGE Miljø- og Ingeniørfirma.

Det er de studerende selv, der har indstillet deres praktikophold til Årets Cphbusinesspraktik 2021/2022, hvis de mener, at det har været særligt godt. Praktikken er obligatorisk på alle uddannelser og en central del af koblingen mellem uddannelse og erhvervsliv.

Ved at indstille deres praktikophold har de studerende været med til at sætte fokus på det gode praktikophold, og det kan inspirere til endnu bedre praktikophold i fremtiden til glæde og gavn for både studerende og virksomheder.

– Når vi hylder det bedste praktikforløb på Cphbusiness – og dem har vi mange af, 2.500 i løbet af et år – så er det for at få det, der er et særkende ved vores uddannelser, til at stå tydeligt frem, siger Ole Gram-Olesen, rektor på Cphbusiness.

National finale i slutningen af maj

Praktikken bliver yderligere fremhævet, når vinderne fra landets otte erhvervsakademier mødes til den nationale finale den 25. maj 2022 i Industriens Hus i København.

Her skal Amalie Bjerregaard Andersen igen præsentere sit praktikophold i DGE Miljø- og Ingeniørfirma og måske gå derfra med titlen som Årets Erhvervsakademipraktik.