Hvordan træffer man de rigtige "forkerte valg"? Hvad er faldgruberne og succeskriterierne, når man pludselig lægger sit arbejdsliv radikalt om?

Det ved Ane Cortzen, og hun deler det med os i sit inspirerende foredrag "En Ny Vej".

Foredraget er gratis for medlemmer af Cphbusiness Alumni*.

I gamle dage var det lykken at forblive i det samme job i 40 år, indtil man modtog et guldur og et klap på skulderen. Sådan er det ikke længere. Vi skifter jobs langt oftere og stiller helt andre krav til vores arbejdsplads.

Til foredraget taler Ane Cortzen om at skifte karriere op til flere gange med udgangspunkt i sin egen snirklede karrierebane.

Efter foredraget byder Cphbusiness Alumni på lækker tapas og networking i de flotte omgivelser hos Scandic Sluseholmen.

Om Ane Cortzen

Ane Cortzen er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole og er bl.a. tidligere kulturchef for Kähler og tidligere designchef for DR.

Derudover har hun også arbejdet som vært og programudvikler i DR Kultur. Her var hun bl.a. vært på TV!TV!TV!, Vogternes Råd, Søndag Live, Made in Denmark og TV Quizzen. Hun blev i 2011 kåret som Årets Værtstalent.

Hun er i dag selvstændig tv- og radiovært, skribent samt moderator og foredragsholder.

Læs mere om Ane Cortzen

Hvor og hvornår

26. oktober 2022.
Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København.

Program

16.30 Ankomst med let forplejning
16.55 Velkomst v. Cphbusiness Alumni
17.00 Foredrag med Ane Cortzen og efterfølgende spørgsmål fra deltagerne
18.00 Networking med tapas
19.00 Tak for i dag

Tilmelding

Tilmeld dig nu

Praktisk information

Foredraget afholdes på dansk.
Pris: Gratis (udeblivelsesgebyr 250 kr.**)

*Arrangementet er forbeholdt alumner, studerende og medarbejdere fra Cphbusiness samt samarbejdspartnere fra erhvervslivet. Tilmelder du dig uden at tilhøre én af disse kategorier, vil du blive tilbudt en plads på ventelisten.

**Deltagelse i arrangementet er gratis, men ved udeblivelse uden afmelding inden den 25. oktober kl. 23.59, faktureres 250 kr. til dækning af forplejningsomkostninger. Ved afmelding sendes e-mail til alumni@cphbusiness.dk.