Kunstig intelligens i Kina: Kom til oplæg med Peter Lisbygd på Cphbusiness

Vil du blive klogere på, hvordan Kina bruger kunstig intelligens? Den 29. februar på Cphbusiness kan du komme til oplæg med Kina-ekspert Peter Lisbygd fra China Experience på Cphbusiness.

29. januar 2024

Kinesiske virksomheder er førende, når det kommer til at bruge kunstig intelligens. Robotter leverer dagligvarer og diagnosticerer patienter, og de selvkørende busser er ved at indtage kinesiske storbyer.

Tag med en tur ind i fremtiden og hør om de fascinerende og skræmmende ting, der sker i Kina og i høj grad påvirker udviklingen i Danmark, når Kina-ekspert Peter Lisbygd fra China Experience holder oplæg på Cphbusiness.

Tid og sted

  • Torsdag den 29. februar kl. 15.00 - 17.00
  • Cphbusiness Søerne, Nansensgade 19, 1366 København K (Kantinen, lokale 408 på 4. sal)

Pris: Gratis

Tilmelding

Tilmeldingen er lukket.

Oplægget bliver filmet til intern brug, og vi sender materiale fra oplægget til dig på mail efterfølgende.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Hvis alle pladser er optaget, vil du blive tilbudt en plads på ventelisten.

Dagens program

15.00 - 16.00: Oplæg
16.00 - 16.30: Spørgsmål fra publikum
16.30 - 17.00: Reception
17.00: Tak for i dag

Kina vil være verdensmester i kunstig intelligens

Den kinesiske regering har sat et mål om, at landet skal være nummer et inden for kunstig intelligens i 2030. Det skyldes blandt andet, at Kina står overfor nogle meget store demografiske udfordringer, som betyder, at der allerede i dag er mangel på arbejdskraft i visse sektorer.

Regeringen er overbevist om, at teknologi og robotter er løsningen på de største udfordringer i det kinesiske samfund. Kina er i forvejen verdens største digitale økonomi med op mod 1,2 milliard internetbrugere, og de enorme datamængder ser ud til at være landets største konkurrencefordel.

Når Peter Lisbygd gæster Cphbusiness Søerne den 29. februar, vil han komme omkring e-commerce, retail, el-, selvkørende og flyvende biler, sundhed, uddannelse og HR.

Du kan blandt andet bliver klogere på:

  • Hvordan kinesiske forbrugere anvender de kinesiske teknologigiganter Alibaba, Alipay, Baidu og Tencent, samt hvordan tjenesterne hører ind i det kinesiske økosystem.
  • Digital bæredygtighed.
  • WeChat: Udviklingen og multimulighederne med WeChat som virksomhedskonto.
  • ChatBot: Stemmestyring og billedgenkendelse – hvordan kinesiske forbrugere anvender appen, og hvordan virksomheder bruger data derfra.
  • Kinas SoMe- og influencinglandskabet: Weibo, Douyin og hvordan algoritmerne fungerer i Østen i forhold til Vesten? Hvilken type content vises der i Kina versus i vesten? Hvordan bruger de kinesiske forbrugere de sociale medier?
  • Turismeudvikling og oplevelsesudvikling.
  • Dataetik og GDPR.

Om oplægsholderen Peter Lisbygd fra China Experience

Peter Lisbygd har beskæftiget sig indgående med Kina siden 2005, hvor han flyttede til Shanghai første gang og grundlagde China Experience. Siden har han specialiseret sig i at formidle værdifuld viden til virksomheder og uddannelsesinstitutioner om verdens nye supermagt.

Gennem årene har han opbygget en indgående forståelse af kinesiske forhold og de seneste år med særligt fokus på landets eksplosive udvikling inden for teknologi, nye digitale forretningsmodeller og den grønne omstilling.

Den viden bruger han blandt andet som privat investor i kinesiske aktier, som er en uforudsigelig størrelse, der vækker både fascination og undren blandt udenlandske investorer. Han optræder jævnligt i danske medier, hvor han opdaterer og analyserer udviklingen hos toneangivende kinesiske virksomheder.

Peter Lisbygd har holdt et utal af oplæg om Kina og er en levende og stilsikker formidler, som formår at målrette sit stof og engagere sit publikum. Uanset, om det er en gymnasieklasse, en international E-MBA-gruppe eller en bestyrelse.

Læs mere om China Experience på china-experience.com.

Peter Lisbygd
Kina-ekspert Peter Lisbygd holder oplæg på Cphbusiness om kunstig intelligens i Kina.