Søg ind nu: Sommeroptaget starter 1. februar

Søg ind på din drømmeuddannelse nu og start til august eller september. Vi åbner for sommeroptaget den 1. februar 2024.

31. januar 2024

Den 1. februar starter sommeroptaget på Cphbusiness med studiestart i august/september på alle vores erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Det er altså tid til at søge om optagelse på dit drømmestudie nu, hvis du gerne vil starte til sommer.

Sådan søger du

I vores ansøgningsguide Sådan søger du har vi samlet alt det, du skal bruge til at søge om optagelse på Cphbusiness. Guiden klæder dig godt på til at lave en optimal ansøgning, og du kan fx læse om vores optagelseskrav, ansøgningsfrister og meget mere.

Held og lykke med at ansøge!

Ansøg nu


Få et overblik over alle uddannelserne på Cphbusiness: