Carsten Buhl

Lektor

Carsten Buhl er underviser på Cphbusiness og specialist inden for sponsorater, internationalisering og marketing.

Han har en international profil inden for marketing med fokus på FMCG, især drikkevarebranchen og marketingprojekter med Danmarks største og mest omfattende sponsorater.

Carsten har arbejdet med klassisk markedskommunikation og brand management, reklame, salg og produktinnovation på en lang række markeder, herunder Italien, Portugal, Polen, Ukraine, Schweiz og Danmark.

Han har stor indsigt i internationale fødevarevirksomheders strategi og marketingplanlægning, bl.a. som følge af hans tid i Carlsberg Breweries' bestyrelse og hans arbejde som direktør for et dansk sponsormarketing-bureau.

Carsten er desuden en dygtig kommunikator med stor TV-erfaring. Han har fx deltaget i Go' morgen Danmark, Deadline, TV Avisen og en serie dokumentarprogrammer på TV 2.

Derudover har han været blogger for Dansk Markedsføringsforbund, og han har holdt oplæg på internationale konferencer i England, Tyskland, Danmark og Portugal.

Ekspert inden for:

  • Marketing - især inden for forbrugsvarer og services
  • Sponsorater
  • Internationalisering

Erhvervserfaring

Lektor

Cphbusiness

2015 -

Ekstern lektor

Copenhagen Business School

2015 -

Managing Director

SponsorPeople

2013 - 2014

Supervisory Board Member

Carlsberg Breweries A/S

2011 - 2012

Forskellige marketingroller, herunder 8 år i Italien og Portugal og 12 års arbejde med internationale sponsorater som fx Liverpool FC og UEFA EURO

Carlsberg Breweries A/S

1994-2013

Uddannelse

Cand.merc.

Copenhagen Business School

1991

ECMS Course

ESADE Barcelona, Spanien

1990