Ida Strøm Werge

Kommunikationsmedarbejder

Copenhagen Business Academy

Ida Strøm Werge

+45 3044 8927

Blågårdsgade 23B
2200 København N

Fagligt arbejdsområde på Cphbusiness

Jeg er en del af Cphbusiness’ medieafdeling, og er ansat som event- og marketingskoordinator (barselsvikar for Maja Bonibay Wulffeld) med ansvar for rekruttering af studerende til fuldtidsuddannelserne. Dertil har jeg ansvar for følgende arbejdsområder:

Kampagner

Jeg står for planlægning, koordinering, produktion og afvikling af kampagner på tværs af alle vores platforme som fx displaybannere, sociale medier, Google AdWords og outdoor annoncering. Dertil er jeg ansvarlig for at følge op på resultaterne af disse kampagner og registrere relevante data og resultater.

Interne og eksterne arrangementer

Jeg står for koordinering og eksekvering af organisationens åbent hus arrangementer, Årets Cphbusiness praktikpris og Årets Erhvervsakademipraktikpris. Derudover er jeg ansvarlig for messer og events i forbindelse med rekruttering af nye studerende fx KarriereTanken og uddannelsesmesser.

Sociale medier

Jeg er medansvarlig for Cphbusiness’ Facebookside og Instagram profil, hvor jeg ved siden af profilernes daglige drift er med til at producere indhold og kampagner. Hertil er jeg ansvarlig for vores influencer marketing.

Videoproduktion og fotosessioner

Jeg står for produktion og udarbejdelse af nye film, kampganefilm og fotosessioner, som skal bruges til markedsføringen af vores fuldtidsuddannelser.

Uddannelsesmæssig og erhvervsfaglig baggrund

Jeg har læst Kommunikation og IT på Københavns Universitet, hvor jeg har specialiseret mig i sociale medier, influencer marketing, digital adfærd og digital kommunikation.

Jeg har arbejdet som selvstændig med egen smykkevirksomhed siden 2017, hvor jeg har lært ufattelig meget om digital markedsføring på sociale medier, SoMe-strategi, content creation og salg.