Hilsen fra rektor: Cphbusiness for fremtiden

04. juli 2017

Kære alumner

Så er det sommer, og ferien venter. Mange af jer dimitterer i disse dage fra Cphbusiness; et stort tillykke med eksamenen! Andre af jer er allerede godt i gang med karrieren eller læser videre; også et stort tillykke med det.

I oktober sidste år samlede vi godt 2.000 studerende, virksomheder og medarbejdere i Forum til Cphbusiness Future Summit 2016. Det var en spændende dag, hvor vi lyttede, så og legede os ind i fremtiden sammen med bl.a. verdens førende fremtidsforskere fra Singularity University.

Det var også en dag, som bragte Cphbusiness op i en ny liga, når det handler om uddannelse og fremtid. Vi har nemlig sat os den klare ambition, at Cphbusiness' uddannelser ikke kun skal følge med fremtiden. De skal også være med til at skabe den. En fremtid, hvor disruption, robotter og eksponentiel vækst bliver dagligdag for mange af de erhverv, vi uddanner til, og også for os selv og den måde, Cphbusiness laver uddannelse på.

Det arbejdsmarked, som I er - eller snart bliver - en aktiv del af, vil i de kommende år skifte karakter. Job vil ændre sig, nye job vil opstå, andre forsvinde. Det bliver jer, som får en aktie i denne udvikling, og det bliver jer, som kommer til at gøre en forskel og tegne det arbejdsmarked, som ingen i dag rigtig kan gætte sig til, hvordan kommer til at se ud.

Glæd jer til den opgave, for I er om nogen klædt på til at blive udfordret, klædt på til at se muligheder, klædt på til at lære nyt, og I har det mod, som skal til for at gå forrest i en verden, der forandrer sig.

Samtidig er I Cphbusiness’ øjne og ører, når forandringerne sker, og kan fortælle os, hvad uddannelserne og de næste dimittender nu skal kunne. Det samme kan de flere tusinde praktikvirksomheder, vi hvert år samarbejder med.

På den måde kan vi i fællesskab arbejde mod fremtidens Cphbusiness og indfri ambitionen om, at fremtiden er noget, vi sammen skaber!

På gensyn i næste sæson

Rigtig god sommer!

Ole Gram-Olesen
rektor