Mød serviceøkonomstuderende i Hillerød

Er du interesseret i en uddannelse inden for service, oplevelse og events? Så kom forbi BNA Boardshop i Slotsarkaderne eller Torvet i Hillerød den 23. marts 2019 og mød nuværende serviceøkonom-studerende.

19. marts 2019

Lørdag den 23. marts 2019 står serviceøkonom-studerende fra Cphbusiness Hillerød bag flere events i Hillerød, som du kan komme med til og blive klogere på, hvad det vil sige at være serviceøkonom.

Kl. 10 - 13 er der re-opening i BNA Boardshop i Slotsarkaderne. Serviceøkonom-studerende fra Cphbusiness Hillerød står bag eventet, som blandt andet byder på street art, konkurrencer og indendørs skateboard-rampe.

Kl. 11 - 14 kan man få pulsen op i den gode sags tjeneste, for her har serviceøkonom-studerende arrangeret et 5-kilometersløb rundt om Slotssøen med start fra Torvet, hvor pengene går til Røde Kors.

Kom og mød os

Hvis du går og tænker på, hvilken videregående uddannelse der kunne være spændende efter sommer, og hvis du godt kan lide at arbejde med events, oplevelser eller service, så er den 23. marts en god mulighed for at få en fornemmelse af, hvad serviceøkonom-uddannelsen kan bruges til.

Eventene er nemlig resultatet af valgfag på uddannelsen, og de er et godt eksempel på, at serviceøkonomer ikke bare lærer teorier og læser bøger, men at de også bruger den viden i den virkelig verden.

Eventene finder du her:

Du kan læse mere om uddannelsen her: Serviceøkonom

Og vil du vide mere om de to events eller serviceøkonom-uddannelsen i Hillerød, så er du velkommen til at ringe til Helle Bro Groth, der underviser på uddannelsen. Hun har telefon 36 15 47 09 og e-mailadressen hbr@cphbusiness.dk.