GroupM Danmark vinder Årets Cphbusinesspraktik 2019

Nadja Elisabeth Brehmers praktikophold hos GroupM Danmark er Årets Cphbusinesspraktik 2019!

26. april 2019

English version: GroupM Danmark wins Cphbusiness Internship of the Year 2019

GroupM Danmark overraskes.

Nadja Elisabeth Brehmers praktikophold på markedsføringsuddannelsen var så godt, at hun besluttede sig for at indstille det til Årets Cphbusinesspraktik 2019.

Hun blev én af de fem finalister, og den 24. april præsenterede de alle deres praktikophold for juryen på Cphbusiness. Dagen efter kunne hun - i selskab med rektor Ole Gram-Olesen - overbringe den glædelige nyhed til virksomheden.

- Det er sindssygt dejligt at vinde en pris som denne, fordi vi gør rigtig meget hvert halve år, når vi tager nye praktikanter ind, siger Gitte Birkdahl Jensen, Business Development Director hos GroupM Danmark.

Det gode match

Nadja Elisabeth Brehmer var i praktik hos GroupM Danmark i efteråret 2018, og hun glæder sig over at kunne give virksomheden et skulderklap for et godt praktikophold.

- Det betyder meget for mig at give budskabet videre til andre nye studerende, som er ved at søge praktik eller skal søge praktik om nogle år, så de ved, at det her er et rigtig godt sted at søge, siger hun.

Årets Cphbusinesspraktik hylder det gode match blandt praktikant og praktikvirksomhed, og det er da heller ikke kun Nadja Elisabeth Brehmer, der har været glad for GroupM Danmark som praktikvirksomhed. Glæden er også gengældt.

- Nadja er sindssyg fuld af energi, hun er smilende, hun er ambitiøs og vil rigtig gerne organisationen. Det er også derfor, at hun har haft et så godt praktikforløb, siger Gitte Birkdahl Jensen.

Videre til den nationale finale

Vinderen af Årets Cphbusinesspraktik 2019 kåres.

Ifølge Frank A. Mathiasen, udviklings- og innovationschef, som var en del af juryen på finaledagen den 24. april, har GroupM Danmark en dedikeret tilgang til praktikanter og fremhæver blandt andet det gode onboarding-forløb.

- Nadja fra GroupM havde haft et helt ekstraordinært godt onboarding-forløb, siger han og uddyber;

- De var også virkelig gode til at omsætte den teori, som Nadja har haft adgang til, til praksis.

Nadja Elisabeth Brehmer skal repræsentere Cphbusiness til den nationale finale den 28. maj, hvor alle landets erhvervsakademier dyster om titlen Årets Erhvervsakademipraktik 2019.

Tillykke til Nadja Elisabeth Brehmer og GroupM Danmark!

Læs mere

Gå ikke glip af muligheden for at lære mere om alle fem finalister.
Du kan læse om deres praktikophold og se videoer med dem her: Finalisterne til Årets Cphbusinesspraktik 2019 er fundet