Serviceøkonom kan vinde talentpris

Amanda Fellov, serviceøkonom fra Cphbusiness, er blandt de tre nominerede i kategorien best young talent til Danish meeting & event award.

14. august 2020

Selvom 28-årige Amanda Fellov kun har været færdiguddannet i få år, så er det hende, der står for alle events på Oslofærgen – og til september kan hun løbe med prisen årets unge talent ved Danish meeting & event award 2020.

Amanda Fellovs drivkraft og nytænkning er grunden til, at hun er nomineret som en ud af tre i kategorien best young talent, og det betyder meget for hende:

- Det er megafedt at være nomineret, og jeg er også ret rørt over det. At nogle synes godt om den måde, som jeg gør tingene på, er et virkeligt stort skulderklap, siger Amanda Fellov, der er uddannet fra erhvervsakademiuddannelsen serviceøkonom på Cphbusiness.


Læs om erhvervsakademiuddannelsen serviceøkonom på Cphbusiness her: Serviceøkonom.


Kundens oplevelse starter ved ankomstterminalen

Siden Amanda Fellov dimitterede fra Cphbusiness, har hun arbejdet i serviceindustrien som eventkoordinator, og i dag arbejder hun som Themes and Event Manager hos passagertransport- og fragtvirksomheden DFDS.

Uddannelsen som serviceøkonom har givet hende mange redskaber, som hun har gjort brug af i sit arbejdsliv og bruger i sit nuværende arbejde, hvor hun har ansvaret for temaer og events på Oslofærgen.

- Især teorien om oplevelsesdesign og det vigtige i at gøre noget ud af kunderejsen er noget, som jeg virkeligt har taget med mig fra min uddannelse. Kundernes oplevelse starter allerede ved ankomstterminalen og fortsætter om bord på båden, siger Amanda Fellov.

- På serviceøkonomuddannelsen arbejdede vi meget med eventdesign og -planlægning – både før, under og efter eventet – og dykkede ned i konkrete projekter. Det har været rart at prøve det hele af i et beskyttet setup på studiet, før jeg blev kastet ud i det i den virkelige verden.

Et fællesskab for serviceøkonomer

Amanda Fellov færdiggjorde sin uddannelse som serviceøkonom i sommeren 2016, men har stadig kontakt til studiekammeraterne fra tiden som studerende på Cphbusiness Nørrebro.

Det er nemlig ekstremt vigtigt at have et godt netværk i serviceindustrien, fortæller hun:

- Jeg har kontakt til mange serviceøkonomer og støder stadig på flere. Det er ligesom et fællesskab, hvor vi sparrer med hinanden, er samarbejdspartnere og kan åbne døre for hinanden.

På tidligere arbejdspladser har Amanda Fellov også været med til at få flere serviceøkonomer ind som praktikanter, da både virksomhederne og de studerende får meget ud af praktikophold.

- Det er oplagt at få serviceøkonomer ind i praktik for at løse problemstillinger og udfordringer i virksomheden eller bruge dem som koordinatorer på projekter, siger hun.

Amanda Fellov

Et skulderklap fra servicebranchen

Danish meeting & event award 2020 kårer og hædrer møde- og eventbranchens bedste faciliteter, koncepter, service, events og talenter. Arrangementet finder sted i Forum i København den 2. september.

Amanda Fellovs nominering til best young talent lyder sådan her:

Amanda har et højt drive og et netværk, der er beundringsværdigt, samtidig med at hun er et frisk pust til sine omgivelser. Hun er enormt initiativrig, spilbar for alt og meget aktiv. Hun gør meget for at dygtiggøre sig hele tiden, kender branchen ud og ind og sørger for at holde sig ajour med udviklingen.

Amanda Fellov er blevet nomineret af tidligere kolleger og samarbejdspartnere, og ud over at tage imod hæderen for hendes gode arbejde vil hun slå noget andet fast med nomineringen.

- Awarden er en oplagt mulighed for at vise, at bare fordi man ikke er så gammel, kan man stadig nå langt. Selvom det ikke er så længe siden, at man færdiggjorde sin uddannelse, kan man godt komme mange fede steder hen, siger hun.


Læs om konkurrencen på nmee.dk her: Danish meeting & event award 2020.


Kan booste karrieren

Det er et stærkt felt, som vinderen af best young talent skal findes iblandt, og hvis hun løber med prisen, vil det booste hendes karriere, fortæller Amanda Fellov.

- Det ville være så sejt at vinde. Karrieremæssigt er det en virkeligt god ting at have i rygsækken. Awarden er en kæmpe branchefest, og fordi jeg stadig er forholdsvist ny, ville det være megafedt med den anerkendelse og det skulderklap fra hele industrien, siger hun.