Engagerede og glade deltagere til lærerig online workshop

Karrierenetværket Cphbusiness Alumni afholdt sit andet online event med stor succes.

18. november 2020

Den 26. november 2020 inviterede karrierenetværket dimittender og studerende til workshoppen ”How to manage your boss”, som blev afholdt online. Formålet med workshoppen var at give deltagerne et nyt indblik i forholdet mellem chef og ansatte.

Hjælp dig selv ved at hjælpe din chef

Hvis din chef fejler, så gør du det også. Det var udgangspunktet for at lære deltagerne på workshoppen, hvordan de kan hjælpe deres chef med at opnå succes gennem kommunikationsteknikker og en forståelse af, hvilken slags leder deres egen chef er.

Erfaringsudveksling og ny læring 

Workshoppen blev afviklet af Just Pedersen, der er lektor på Cphbusiness med mere end et årtis erfaring inden for forretningsudvikling. Med spændende emner og gruppediskussioner ledte Just deltagerne sikkert igennem den to timer lange workshop.

Deltagerne lærte hinanden at kende gennem flere breakout-sessioner, hvor de havde mulighed for at dele deres erfaringer med gode og dårlige chefer, reflektere over deres egne evner og over, hvordan de tidligere har ageret over for dårlige chefer.

Det var en god måde at få ny viden og møde nye mennesker, imens man lærer noget om sig selv. Jeg kan i høj grad anbefale at deltage.
Laura Toldal
Markedsføringsøkonomstuderende og deltager til workshoppen

Kommende events og arrangementer

Hvis du er interesseret i at deltage i Cphbusiness Alumnis fremtidige events, så følg med på Facebook.