Bliv ekspert i at studere hjemmefra

Cphbusiness Alumni og HK inviterer til online workshop, hvor du vil få tips og tricks til bl.a. indretning af hjemmekontoret på SU-budget, som du kan bruge både under og efter corona-lockdown.

15. april 2021

Til eventet vil vi gennemgå de negative konsekvenser af corona-lockdown. Men vi skal også sammen kigge på løsninger på de udfordringer, som følger med en lockdown. Derfor giver HK dig til dette event en masse gode råd til, hvordan du modarbejder din Zoom-træthed, får styr på, hvordan du bedst administrerer din tid, laver aftaler med din studiegruppe og indretter dit hjemmekontor på et studiebudget.

Der vil være fokus på, hvordan du får opbygget en struktur, og hvorfor du fx via "energi-trafiklys" kan få en god arbejdsrutine. Du vil blive introduceret til øvelser for både krop og sind, der kan bruges for at forbedre hjemmearbejdspladsen.

Om oplægsholderen

Denne workshop afholdes i samarbejde med HK, der bl.a. gennem deres årelange arbejde med arbejdsmiljørepræsentanter er opdateret på den nyeste arbejdsmiljøviden. Augusta Palm Ehrenreich fra HK Hovedstaden vil dele sin viden om forebyggelse af arbejdsskader og indblik i både fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Augusta arbejder til dagligt sammen med både studerende og undervisere på Cphbusiness og har derfor et indblik i vores studerendes studieliv og uddannelser.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Program

16.30: Ankomst og login på Zoom 
16.30 - 16.35: Velkomst af Cphbusiness Alumni
16.35 - 17.50: Workshop: Bliv ekspert i at studere hjemmefra
19.50 - 20.00: Tid til spørgsmål og refleksion
20.00 : Tak for i dag 

Praktisk information

Event: Bliv ekspert i at studere hjemmefra – online workshop
Dato: 20. april kl. 16.30 - 18.00
Sted: Online – Via Zoom
Sprog: Dansk 
Inviterede: Studerende fra Cphbusiness
Pris: Gratis  

// Cphbusiness Alumni

Følg os på Facebook for opdateringer.