Coronavirus: Seneste nyt

Du finder her al den generelle information om corona-situationen, du har brug for, uanset om du vil søge ind på Cphbusiness, er studerende på en fuldtids- eller deltidsuddannelse, eller du er medarbejder.

Når du er optaget på en uddannelse, vil du få mere specifik information.

04. december 2020

Opdateret 8. januar 2021

Alle fag og uddannelser gennemføres planmæssigt

Du kan fortsat tilmelde dig fag og ansøge til vores uddannelser. Corona-situationen betyder dog, at undervisning og eksamener i vinteren og foråret 2021 vil være organiseret anderledes end tidligere.

Undervisning i vinteren og foråret 2021

På baggrund af regeringens coronatiltag gennemfører vi foreløbigt al undervisning og alle eksamener 100% online.

Det gælder dog ikke undervisning og eksamener, der kræver anvendelse af laboratoriefaciliteter på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød.

Ophold på Cphbusiness’ fysiske afdelinger

Det er p.t. ikke muligt at benytte vores fysiske faciliteter.

Smittetilfælde på Cphbusiness

Vi forventer, at alle studerende følger sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer for forebyggelse af smittespredning. Tester du positiv for Corona, er det vigtigt, at du oplyser Cphbusiness herom. Du kan skrive til os på corona@cphbusiness.dk.

Vi anbefaler kraftigt, at man downloader app'en smitte|stop, fordi den gør det muligt at inddæmme eventuelle smittekæder hurtigt og effektivt.

Zoom og sikkerhed

Cphbusiness bruger Zoom til onlineundervisning, da det er en både sikker og brugervenlig platform, som vi har rigtig gode erfaringer med. Vores Zoom-installation kører på en fysisk server i Danmark, og alle undervisere bruger Zoom med Cphbusiness-login. Det betyder, at adgangen til Zoom er sikret på samme måde som vores andre systemer.

Efter- og videreuddannelse

Du kan fortsætte din deltidsuddannelse uhindret og tilmelde dig fag, præcis som du plejer. Vi gennemfører al undervisning og alle eksamener online frem til den 31. marts 2021. Undervisning med opstart efter 31. marts 2021 planlægger vi ud fra forskellige modeller. Det betyder, at du har mulighed for at finde hold med 100% fysisk fremmøde, et mix af fremmøde og onlineundervisning og tæt på 100% onlineundervisning.

Fuldtidsuddannelser

Som studerende på Cphbusiness, er det vigtigt, at du holder dig orienteret om din konkrete situation i Moodle. Du får nærmere information fra dine undervisere om, hvordan din onlineundervisning og/eller eksamen bliver tilrettelagt.

Studerende

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vinterens studiestart på Cphbusiness.

Som studerende på Cphbusiness, er det vigtigt, at du holder dig orienteret om din konkrete situation i Moodle.

Nye studerende

Hvis du netop er optaget på Cphbusiness, skal du holde dig orienteret på Moodle. Læs mere under Information til nye studerende.

Bliv ved med at passe på hinanden

Medarbejdere

Som medarbejder på Cphbusiness skal du holde dig orienteret på intranettet.

Kontakt Cphbusiness

Har du spørgsmål til fuldtids- eller deltidsuddannelserne på Cphbusiness, er du meget velkommen til at kontakte os.