Mødtes i fredagsbaren: Novorésumé har hjulpet fem millioner på fem år

Virksomheden Novorésumé fejrer fem års jubilæum i år. Stifterne lærte hinanden at kende i fredagsbaren på Cphbusiness og udviklede virksomheden i iværksætterfællesskabet Inkubatoren. I dag har Novorésumé hjulpet mere end fem millioner mennesker med at søge job.

11. maj 2021

Da tre internationale studerende i 2013 mødtes i fredagsbaren på Cphbusiness Lyngby, blev det startskuddet til et iværksættereventyr.

Andrei-Iulian Kurtuy, Letai Daniel Cristian og Stefan Polexe, som studerede på hver sin uddannelse på Cphbusiness, blev hurtigt gode venner, og i 2016 stiftede de virksomheden Novorésumé, der hjælper jobsøgende med effektive ansøgninger og CV'er.

I dag, fem år senere, har de tre iværksættere stadig gang i forretningen, som er vokset stødt siden opstarten i Cphbusiness' iværksætterfællesskab Inkubatoren.

- Det går godt. Faktisk så godt, at vi i dag har hjulpet mere end 5,5 millioner mennesker med deres jobsøgning. Vi har brugere fra hele verden, og bare sidste år ansatte vi fire nye fuldtidsmedarbejdere i virksomheden, fortæller 27-årige Andrei-Iulian Kurtuy, som er dimittend fra erhvervsakademiuddannelsen serviceøkonom og professionsbacheloruddannelsen innovation og entrepreneurship.

Om Novorésumé

Novorésumé tilbyder professionelle CV- og ansøgningsskabeloner til jobsøgende. Skabelonerne er udviklet i samarbejde med grafikere, arbejdsgivere og HR-eksperter.

Studerende på Cphbusiness kan få et års premiummedlemsskab gratis hos Novorésumé, hvis de opretter en profil med deres Cphbusiness-e-mail.

Besøg virksomheden og læs mere på novoresume.com her:

Gratis & online CV-værktøj | NOVORÉSUMÉ

Ville hjælpe folk

Fra begyndelsen drømte de tre rumænske drenge bag Novorésumé om, at virksomheden ville blive succesfuld. Men indtjening og vækst var ikke det primære fokus, fortæller Andrei-Iulian Kurtuy.

- Vi vidste, hvor svært det kan være at søge job og lave et fedt CV. Derfor ville vi bruge vores færdigheder til at hjælpe folk og samtidig få erfaring med at starte vores egen virksomhed, fortæller han og fortsætter:

Vi mærkede hurtigt, at vi havde fat i noget rigtigt. Der var mange positive tilbagemeldinger, og i løbet af de første seks måneder havde 120.000 personer brugt vores produkt.
Andrei-Iulian Kurtuy
Stifter
Novorésumé

Novorésumé
Novorésumés stiftere, Letai Daniel Cristian, Stefan Polexe og Andrei-Iulian Kurtuy, er alle dimittender fra Cphbusiness.

Involverer brugerne

Den tidlige succes gav iværksætterne blod på tanden, og de udviklede derfor en premiumversion af Novorésumé, hvor brugerne betaler for ekstra muligheder.

Premiumversionen blev udviklet i tæt samarbejde med brugerne, og netop Novorésumés dialog med brugerne er en af de største årsager til virksomhedens vækst, vurderer Andrei-Iulian Kurtuy.

- Vi har et stort fokus på brugernes ønsker, og vi spørger ofte til deres behov, og hvad de er villige til at betale for. Den dialog har været vigtigt for os hele vejen igennem. Vi oplever, at brugerne er rigtigt tilfredse med vores produkt og anbefaler det til familie og venner, siger han.

Oversætter og udvikler hjemmeside og produkter

I 2020 rykkede Novorésumé ind i nye kontorlokaler på Vesterbro i København. Der er sket meget siden tiden i Inkubatoren, som Andrei-Iulian Kurtuy husker tilbage på med glæde.

- Det var en fantastisk mulighed at starte op i Inkubatoren, og vi havde stor gavn af sparringen og fællesskabet med de andre iværksættere, siger Andrei-Iulian Kurtuy, som ser frem til at fortsætte Novorésumés udvikling.

- Sidste år oversatte vi vores hjemmeside og produkter fra engelsk til dansk, spansk og tysk, hvilket gjorde, at vi blev større på de markeder. Vi vil gerne oversætte til endnu flere sprog, og vi opdaterer løbende vores produkter i takt med udviklingen på jobmarkedet.


Fakta om Inkubatoren

Novorésumé startede i Inkubatoren, som er Cphbusiness' kontorfællesskab for startupvirksomheder. Her kan iværksættere fx:

  • Få en kontorplads
  • Sparre med andre iværksættere
  • Blive vejledt af professionelle mentorer

Læs mere om Inkubatoren på cphbusiness.dk her: Inkubatoren


Novorésumé kontor
Siden opstarten i Inkubatoren på Cphbusiness er Novorésumé flyttet ind i nye kontorlokaler på Vesterbro i København, hvor virksomhedens 13 medarbejdere i dag har deres daglige gang.