Indstil dine undervisere til Undervisningsprisen 2022

Du kan nu indstille dine undervisere til Undervisningsprisen 2022, som anerkender de inspirerende og engagerede undervisere.

14. december 2021

Hvis du har en underviser, som er særligt inspirerende og engageret, så har du nu mulighed for at give en særlig anerkendelse ved at indstille til Undervisningsprisen 2022.

Undervisningsprisen er stiftet af Uddannelses- og Forskningsministeriet, som ønsker at anerkende undervisernes store betydning og fremhæve eksempler på fremragende undervisning.

Læs mere om Undervisningsprisen her: Undervisningsprisen | ufm.dk

Fristen for din indstilling er den 5. januar 2022 kl. 12.00.

Sådan gør du

  1. Læs kriterierne nederst og tænk over, om din underviser passer på beskrivelsen.
  2. Skriv din begrundelse for, at netop denne underviser bør vinde prisen. Tag udgangspunkt i de fem kriterier og skriv 25-30 linjers begrundelse.
  3. Send din begrundelse i en e-mail med emnet ”Undervisningspris” til aaretsunderviser@cphbusiness.dk senest den 5. januar 2022 kl. 12.00.

Hvad sker der så?

Der bliver udvalgt én underviser fra Cphbusiness. Vinderen herfra går videre til at dyste mod vindere fra alle landets erhvervsakademier om at blive den endelige vinder, der kåres i juni 2022.

Den endelige vinder modtager 200.000 kroner i personlig pengepræmie og 300.000 kroner, ”der kan anvendes til udviklingsaktiviteter, der understøtter et godt og engagerende undervisningsmiljø på de videregående uddannelsesinstitutioner”.


Læs om sidste års nominerede på Cphbusiness: Underviserportrætter


Kriterier

Undervisningsprisen uddeles på baggrund af disse fem kriterier:

  1. Underviseren bidrager ekstraordinært til at opnå stort engagement, kritisk refleksion og et højt fagligt niveau hos de studerende
  2. Underviseren formidler vanskeligt stof på en inspirerende måde og giver konstruktiv feedback til de studerende
  3. Underviseren spiller en væsentlig rolle for fornyelse og kvalitetsudvikling af undervisningen, fx gennem introduktion af nye undervisningsmetoder, ny teknologi eller inddragelse af ny forskningsbaseret viden, til gavn for de studerende
  4. Underviseren deler erfaringer med og inddrager kollegaer og feedback fra de studerende i udvikling af egen undervisning
  5. Underviseren understøtter relevans i undervisningen, fx gennem inddragelse af erfaringer fra praksis og inspiration fra eksterne parter

Underviseren skal være ansat på Cphbusiness.

Vi glæder os til at se din indstilling.

Opdateret 21. december 2021. Det er ikke længere muligt at indstille et underviserteam.