Afdelinger

Cphbusiness har fem afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hver afdeling har deres egen atmosfære og byder på forskellige konstruktioner og studiemiljøer.

På alle fem afdelinger finder du et pulserende studiemiljø, der præges af mange aktiviteter for både danske og internationale studerende.

På vores afdelinger Cphbusiness Lyngby og Cphbusiness Søerne er der inkubationsmiljøer. Inkubationsmiljøerne sætter fokus på iværksættersindet hos de studerende ved at skabe et inspirerende læringsmiljø, hvor de studerende kan diskutere og udvikle deres ideer med andre iværksættere, studerende og undervisere.

 • Cphbusiness City

  Cphbusiness City åbnede i nyrenoverede lokaler i august 2012 og har beliggenhed i hjertet af København lige bag Rundetaarn.

  På Cphbusiness City udbydes der primært uddannelser inden for økonomi og finans. Uddannelserne udbydes både som fuldtids- og deltidsuddannelser.

  Der er i alt 950 fuldtidsstuderende, 4000 deltidsstuderende og 50 undervisere. Derudover huser Cphbusiness City også Cphbusiness' administration og ledelse.

  Området omkring Cphbusiness City er levende og støder op til én af Københavns mest brugte gågader, Købmagergade.

  Find kontaktinfo her

 • Cphbusiness Laboratorie og Miljø

  Hyggelig afdeling - god beliggenhed

  Cphbusiness Laboratorie og Miljø ligger i det naturskønne Nordsjælland. Afdelingen er nybygget og huser studerende, der enten læser til laborant eller miljøteknolog.

  Rundt om Cphbusiness ligger flere store virksomheder, blandt andet Novo Nordisk, Biogen, Hillerød Kommune og Foss. Den tætte placering på virksomhederne betyder, at der er et tæt samarbejde mellem disse og Cphbusiness Laboratorie og Miljø i forhold til for eksempel praktikpladser, virksomhedsbesøg osv.

  Cphbusiness Laboratorie og Miljø er en hyggelig afdeling, hvor der er ca. 100 studerende og ca. 20 medarbejdere.

  På afdelingen kan studerende deltage i Programme Student Council (PSC). Rådet tager initiativ til at forbedre skolens sociale miljø ved bl.a. at holde fredagscaféer og fester. Derudover afholder skolen en stor fest mindst en gang årligt, hvor også gamle studerende deltager.

  Afdelingen er populær, og Cphbusiness Laboratorie og Miljø scorer flot i tilfredshedsundersøgelser.

  Afdelingen ligger kun 15 minutter i gåafstand fra Hillerød Centrum, og der går busser fra Hillerød Station lige til døren.

  Hillerød er en mellemstor by, der byder på muligheder for både shopping og spisning i den hyggelige gågade.

  Find kontaktinfo her

 • Cphbusiness Lyngby

  På Cphbusiness Lyngby kan du vælge mellem forskellige danske og internationale uddannelser. 

  Alle uddannelser er bygget op af læringsforløb, som giver studerende mulighed for at udvikle praktiske, innovative og internationale kompetencer, som skaber værdi for erhvervet.

  Et semester er opbygget af fem moduler af tre ugers varighed. Hvert modul har et overordnet tema, og alle læringsaktiviteter vil udfolde temaet på tværs af fag. Studerende vil møde en stor variation af læringsformer, da vi ved, at læring kræver involvering. Læringsforløbene er udviklet til at understøtte studerendes forskellige læringsstile. For at udvikle praktiske kompetencer samarbejder vi med erhvervsvirksomheder.

  Vi forventer, at du som studerende vil involvere dig i de forskellige læringsforløb og har lyst til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer i samarbejde med andre danske såvel som internationale studerende, undervisere og virksomheder. Så selv om du vælger en uddannelse på dansk, så får du alligevel mulighed for at træne dit engelsk.

  De mange fælles læringsaktiviteter skaber grobund for et godt og dynamisk studiemiljø med gode sociale og faglige relationer til medstuderende.

  Lyngby er en større by, hvor nogle af landets største virksomheder har hovedkvarter. Desuden byder byen på en hyggelig gågade og et stort shoppingcenter, hvor du finder mange caféer, restauranter og shoppingmuligheder.

  Transportmulighederne til Cphbusiness Lyngby er gode.

  Find kontaktinfo her

 • Cphbusiness Nørrebro

  Cphbusiness Nørrebro danner rammen om vores uddannelser inden for fagområdet Service og Oplevelse. Midt i det pulserende miljø omkring Blågårds Plads ligger afdelingen i en gammel fabriksbygning, der blev totalrenoveret i 2008.

  Lokalerne er lyse, moderne og funktionelle og indretningen er tilpasset til en undervisning, der kombinerer teori og praksis. De åbne arealer på hver etage danner gode rammer for gruppearbejdet.

  Der er ca. 850 studerende og 28 undervisere.

  Cphbusiness Nørrebro ligger midt i det københavnske storbyliv, hvor der er masser af muligheder for shopping, cafébesøg og kulturelle oplevelser.

  Find kontaktinfo her

 • Cphbusiness Søerne

  1. september 2014 flyttede Cphbusiness ind i moderne, nyindrettede omgivelser i Nansensgade 19 i hjertet af København. Den nye afdeling ligger blot et stenkast fra Peblinge Sø og har fået navnet Cphbusiness Søerne.

  Cphbusiness Søerne vil med sine ca. 7.000 m2 være centrum for 1200 studerendes og 50 underviseres hverdag og omdrejningspunktet for Cphbusiness’ uddannelser inden for områderne salg og markedsføring samt ledelse og kommunikation. Samtidig kommer afdelingen til at danne ramme om en række akademi- og diplomuddannelser, der udbydes som deltidsuddannelse.

  Cphbusiness Søerne vil huse studerende fra tidlig morgen til sen aften. Studerende på fuldtidsuddannelserne er i bygningen i dagtimerne, mens studerende, der tager en uddannelse ved siden af jobbet, vil have undervisning til ca. 20:30 om aftenen. Cphbusiness Søerne kommer også til at have et internationalt miljø, da Cphbusiness har studerende fra mere end 50 forskellige lande.

  Find kontaktinfo her

 • Cphbusiness på Bornholm

  Uddannelsescenter Snorrebakken ligger idyllisk på en bakketop på Bornholm med smuk udsigt over Rønne. Stedet huser videregående uddannelser fra Cphbusiness, UCC og Professionshøjskolen Metropol.

  Cphbusiness udbyder følgende uddannelser på Bornholm: Finansøkonom, Serviceøkonom og enkelte moduler på deltidsområdet.

  Kontakt

  Snorrebakken 66
  3700 Rønne
  Tlf.: 41 89 84 00

  Cphbusiness Bornholm

 • Åbent hus 21., 22. og 23. februar 2017
 • Start på en fuldtidsuddannelse til september 2017.