Become vinder Årets Cphbusinesspraktik 2020/2021

Caroline Kjær Ramsbys praktikophold i det digitale marketingbureau Become er vinderen af Årets Cphbusinesspraktik 2020/2021.

21. april 2021

English version: Digital marketing agency Become wins Cphbusiness Internship of the Year 2020/2021

Prisen for Årets Cphbusinesspraktik 2020/2021 blev uddelt tirsdag den 20. april. Vinderen blev det digitale marketingbureau Become, som var nomineret af Caroline Kjær Ramsby, der læser erhvervsakademiuddannelsen multimediedesigner på Cphbusiness.

Jurymedlem Nikolaj Lubanski, Director of Talent Attraction hos Copenhagen Capacity, fremhævede blandt andet den tillid, som Become gav Caroline Kjær Ramsby, da han afslørede årets vinder.

- På meget kort til har du formået at overbevise arbejdsgiveren om dine kompetencer, som du har udnyttet og anvendt i virksomheden, og virksomheden har belønnet dig ved at give dig ansvar for nogle af deres allerstørste kunder, sagde han.

57 studerende havde i år nomineret deres praktikplads til Årets Cphbusinesspraktik, og iblandt dem var fem finalister udvalgt af et fagpanel.


Læs om de fem finalister til Årets Cphbusinesspraktik og deres praktikophold her: Her er finalisterne til Årets Cphbusinesspraktik | Cphbusiness.


Glad og overvældet

Ved finalen svarede de fem finalister på spørgsmål fra juryen, som efterfølgende voterede sig frem til, at Caroline Kjær Ramsbys praktik i Become fortjente titlen. Og det var en glad og overvældet vinder, som modtog beskeden ved finalen, som i år blev afholdt online på grund af covid-19.

- Jeg havde slet ikke regnet med at vinde, så jeg blev lidt chokeret, da mit navn blev nævnt. Men det var jo bare megafedt, siger Caroline Kjær Ramsby, som uddyber, hvorfor hun nominerede Become i første omgang:

- Become gjorde en kæmpeindsats for at skabe de bedste rammer for mig i mit praktikforløb. De stolede på mig, anerkendte mine kompetencer, og gav mig nogle af de vildeste opgaver for deres største kunder, så jeg virkeligt udviklede mig og fik stor tro på mig selv, siger hun og fortsætter:

- Derudover var det bare en super sjov arbejdsplads, med nogle gode kolleger, hvilket også betyder rigtigt meget.

Som vinder af Årets Cphbusinesspraktik er Caroline Kjær Ramsby og Become med i konkurrencen om titlen som Årets Erhvervsakademipraktik 2020/2021, hvor de dyster imod vinderne fra landets andre erhvervsakademier.

Finalen til Årets Erhvervsakademipraktik løber af stablen den 10. maj.

Juryen ved Årets Cphbusinesspraktik 2020/2021 bestod af:

  • Ole Gram-Olesen, rektor på Cphbusiness
  • Angel Fernandes, formand for Cphbusiness Students
  • Frank A. Mathiasen, udviklings- og innovationschef på Cphbusiness
  • Line Louise Hansen, uddannelsesdirektør på Cphbusiness
  • Nikolaj Lubanski, Director of Talent Attraction hos Copenhagen Capacity

Har skabt en værdifuld praktikplads

Under praktikken tildelte Become Caroline Kjær Ramsby stort ansvar, hvilket udviklede hende fagligt og gav hende ro og tro på egne evner.

Michael Rude Cortzen, marketingkoordinator i Become, var mentor og praktikantvejleder for Caroline Kjær Ramsby, og han har stor ros til overs for virksomhedens nu tidligere praktikant.

- Det var imponerende, at hun allerede fra de første dage kunne tage så meget ansvar – og samtidig var den faglige kvalitet af hendes arbejde utroligt højt, siger Michael Rude Cortzen, som sætter pris på Becomes nye titel som Årets Cphbusinesspraktik.

- Vi er megastolte. Det er virkeligt positivt, at vi har skabt en så værdifuld praktikplads for Caroline, at det førte til en nominering. Og det er selvfølgelig en ekstra gevinst, at vi vandt konkurrencen, siger han.


Læs mere om Become på virksomhedens hjemmeside her: Become.dk.