Fra praktik til fast job: Marketingvirksomhed ansætter syv tidligere praktikanter

Virksomheden Represented by Bloggers Delight har haft cirka 40 studerende fra Cphbusiness i praktik og har i dag syv tidligere praktikanter ansat.

15. april 2021

Praktik i en virksomhed er en integreret del af Cphbusiness’ videregående fuldtidsuddannelser.

En af de virksomheder, der jævnligt tager imod praktikanter, er Represented by Bloggers Delight, som hjælper brands med influencermarketing. Omkring 40 studerende fra Cphbusiness har været i praktik i virksomheden, fortæller direktør Henrik Akselbo.

- Vi har været rigtigt glade for vores praktikanter fra Cphbusiness, og flere af dem har vi ansat efterfølgende enten i studiejobs eller i faste stillinger, siger han og fortsætter:

- Vi ser praktikperioden som en del af vores rekrutteringsproces, hvor vi lærer hinanden at kende og finder ud af, om der er et godt match. Derfor har praktikken stor værdi både for os og for praktikanten.

Represented by Bloggers Delight har i dag syv tidligere praktikanter ansat, fortæller Henrik Akselbo.

Praktikanternes typiske opgaver i virksomheden er blandt andet projektledelse, varetagelse af digitale marketingkampagner og kampagneplanlægning.

Represented by Bloggers Delight
Bloggers Delight hjælper virksomheder med at markedsføre sig gennem influencer marketing.

Det er fedt at gå fra praktik til fast stilling

En af de praktikanter, der er gået direkte fra et praktikophold til en fastansættelse hos Represented by Bloggers Delight er 24-årige Sabrina Foged Hansen.

Hun dimitterede fra Cphbusiness i februar 2021 og sikrede sig efterfølgende en stilling som campaign coordinator i Represented by Bloggers Delight, hvor hun både var i praktik under sin erhvervsakademiuddannelse markedsføringsøkonom og på professionsbacheloruddannelsen e-handel.

Som praktikant lærte jeg virksomheden og kollegerne at kende, mens jeg fik lov at prøve de teorier af, jeg har lært i undervisningen. Efterfølgende var det bare fedt at komme direkte ud på arbejdsmarkedet – endda et sted, jeg kender, og hvor jeg kan gå ind og varetage de forskellige opgaver med det samme.
Sabrina Foged Hansen
Professionsbachelor i e-handel

Sabrina Foged Hansen er en af de første dimittender fra professionsbacheloruddannelsen i e-handel på Cphbusiness. Læs om, hvad hun har fået ud af uddannelsen her: De første dimittender fra e-handel er klar til jobmarkedet.

Læs mere om Cphbusiness’ erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser her: Uddannelser | Cphbusiness

Sabrina Foged Hansen
Én af de tidligere praktikanter, som i dag er ansat i virksomheden Represented by Bloggers Delight, er 24-årige Sabrina Foged Hansen.