Du kan stadig nå at søge ind

Kunne du tænke dig at starte på en videregående uddannelse allerede til vinter? Du kan heldigvis stadig nå det. Vi har nemlig forlænget ansøgningsfristen til den 4. januar 2021 på flere af vores erhvervsakademiuddannelser.

16. november 2020

Du kan stadig nå at søge ind på en erhvervsakademiuddannelse med studiestart i januar/februar. Vi har forlænget ansøgningsfristen til mandag den 4. januar 2021 kl. 12 på følgende uddannelser:

Den forlængede frist gælder kun EU-statsborgere.

Skynd dig at søge ind, for vi optager ansøgere løbende. Du vil modtage svar på din ansøgning fra den 16. december 2020 og senest den 11. januar 2021.

Ansøg nu

Læs til markedsføringsøkonom

Drømmer du om at arbejde med markedsføring, kommunikation og salg? Så er uddannelsen til markedsføringsøkonom lige noget for dig. Uddannelsen kan fx føre til et job som marketingkoordinator, marketingassistent, SOME-koordinator eller salgskonsulent. Du kan lige nu søge ind på uddannelsen på Cphbusiness Søerne og Cphbusiness Hillerød.

Læs mere om uddannelsen til markedsføringsøkonom

Læs til financial controller

Uddannelsen til financial controller er for dig, som gerne vil arbejde med økonomistyring, revision, regnskaber, løn eller budgetter. Du kan fx få en titel som revisor, økonomimedarbejder eller controller. Du kan lige nu søge ind på uddannelsen på Cphbusiness Hillerød.

Læs mere om uddannelsen til financial controller

Læs til serviceøkonom

Hvis du drømmer om et job inden for oplevelse, events, turisme eller service, er uddannelsen til serviceøkonom et oplagt valg for dig. Du kan fx starte din karriere som eventkoordinator, hotelreceptionist, konferencevært eller rejsekonsulent. Lige nu kan du søge ind på uddannelsen på Cphbusiness Nørrebro.

Læs mere om uddannelsen til serviceøkonom

Læs til miljøteknolog

Interesserer du dig for miljøet, og vil du gerne gøre en forskel, så er miljøteknologuddannelsen lige noget for dig. Her får du lov til at dykke ned i alt lige fra bæredygtighed og minimering af madspild til klimaforandringer og plastforurening. Du kan lige nu søge ind på uddannelsen på Cphbusiness Laboratorie og Miljø i Hillerød.

Læs mere om uddannelsen til miljøteknolog

Helt ny afdeling i Hillerød

Vi glæder os til at byde endnu flere studerende velkommen på Cphbusiness Hillerød, hvor vi fra januar 2021 åbner i vores spritnye lokaler i SlotsArkaderne. Du kan stadig nå at være med som én af de første studerende på vores helt nye afdeling, hvis du søger ind på uddannelsen til markedsføringsøkonom eller financial controller.

Afdelingen ligger kun cirka 10 minutters gang fra Hillerød Station.