Cphbusiness Alumni

Vi tilbyder dimittender fra Cphbusiness inspiration og konkrete værktøjer til karriereudvikling, kompetenceudvikling og personlig udvikling gennem alumne-netværket Cphbusiness Alumni.

Cphbusiness Alumni er et netværk for dimittender (alumner) fra Cphbusiness, hvis formål er at bidrage til en positiv karriereudvikling for dig som dimittend gennem faglige aktiviteter og sparring. Det er gratis og uforpligtende at være medlem af netværket.

Som erhvervsakademi ønsker vi ikke blot at give dig eksamensbeviset og sende dig ud i verden på egen hånd. Vi ønsker at støtte dig i skiftet fra studerende til medarbejder samt være en værdifuld sparringspartner og støtte for dig gennem din karriere.

Alumne-netværket giver dig mulighed for dialog og netværk med andre dimittender, og aktiv deltagelse styrker din faglige, personlige og karrieremæssige udvikling.

Som dimittend har du også mulighed for at gøre en stor forskel for de studerende på Cphbusiness gennem alumne-netværket.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan gøre en forskel, og hvilke fordele du får som medlem af Cphbusiness Alumni.

cphbusiness alumni

 • Fordele

  Som medlem af Cphbusiness Alumni har du særlige fordele. Du modtager invitationer til spændende arrangementer og events med fokus på din personlige udvikling, kompetenceudvikling og karriereudvikling – og det er ganske gratis for dig at deltage.

  Vær opmærksom på, at der i særlige tilfælde kan være et mindre deltagergebyr eller et gebyr ved udeblivelse til et gratis arrangement.

  Derudover tilbydes du mulighed for at netværke med andre dimittender fra Cphbusiness. Det kan være, at du mangler en ny kollega, en sparringspartner eller søger nye karrieremuligheder – et godt netværk åbner dørene til mange muligheder.

 • Aktuelle events og arrangementer

  Som medlem af Cphbusiness Alumni inviteres du til særlige events og arrangementer med fokus på din personlige udvikling, kompetenceudvikling og karriereudvikling.

  Herunder kan du se de kommende events og arrangementer.

 • Tidligere events og arrangementer
 • Gør en forskel

  Som dimittend kan du gøre en stor forskel for de studerende på Cphbusiness. Med dine erfaringer og viden kan du bidrage til udvikling af studierne og studiemiljøet på Cphbusiness. Du kan også bidrage til en bedre studiestart og et bedre studieforløb, da du har viden og erfaringer, som har værdi for de studerende.

  Herunder kan du se, hvordan du kan gøre en forskel:

  • Bliv mentor for en studerende
  • Del ud af din viden i introforløbet for nye studerende
  • Vær ambassadør for din uddannelse til åbent hus
  • Tag med på messe og fortæl om dine erfaringer fra studie og job
  • Fortæl om ledige jobs i din virksomhed
  • Søg studentermedhjælpere og praktikanter
  • Find studerende der kan skrive hovedopgave for din virksomhed

  Skriv til alumni@cphbusiness.dk hvis du vil gøre en forskel.

 • Medlemskab

  Alle dimittender fra Cphbusiness opnår automatisk medlemskab af alumne-netværket og kan benytte sig af fordelene og arrangementerne. Medlemskabet er uforpligtende og gratis.

  Ønsker du ikke længere at være en del af alumne-netværket, kan du nemt melde dig ud. Send blot en mail til alumni@cphbusiness.dk eller afmeld nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid tilmelde dig igen ved at skrive til alumni@cphbusiness.dk.

 • Hold dig opdateret

  Du kan holde dig opdateret om arrangementer og nyheder her på siden, i nyhedsbrevene eller via de sociale medier.

  Nyhedsbrev

  Ønsker du at modtage nyhedsbrevet fra Cphbusiness Alumni med information om kommende arrangementer og faglige indspark, så tilmeld dig her.

  Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet ved at klikke ”afmeld” i bunden af nyhedsbrevet eller ved at sende os en e-mail på alumni@cphbusiness.dk.

  Læs nyhedsbrevene her:

  LinkedIn

  Udvid dit netværk allerede i dag med andre dimittender og hold dig opdateret via LinkedIn. Meld dig ind i alumne-gruppen Cphbusiness Alumni.

  Facebook

  Følg med, netværk med andre dimittender og hold dig opdateret via Facebook. Gå ind på facebook.com/cphbusinessalumni og like siden.

  Husk at angive, om du ønsker notifikationer - så går du ikke glip af noget.

  Instagram

  Følg os på Instagram, hvor vi deler vores øjeblikke i arbejdet med alumne-netværket med jer. Vi håber, at I vil dele jeres øjeblikke som dimittender med os. Anvend #cphbusinessalumni.

  Find os på @cphbusinessalumni.

 • Bag om Cphbusiness Alumni

  Cphbusiness Alumni drives af Cphbusiness og er forankret i afdelingen Studie og karriere. Alumne-netværket udvikles løbende i samarbejde med dimittender, medarbejdere og studerende fra Cphbusiness.

  Advisory Boards

  Der er etableret to Advisory Boards, som består af henholdsvis dimittender og studerende fra Cphbusiness.

  Formålet i begge Advisory Boards er sparring omkring events og arrangementer samt udvikling af alumne-netværket og dets kommunikationsplatforme.

  Ønsker du at være en del af et af disse Advisory Boards, er du velkommen til at skrive til alumni@cphbusiness.dk

 • Kontakt

  Du er altid velkommen til at kontakte Cphbusiness Alumni. Vi er klar til at hjælpe med forespørgsler, spørgsmål m.m. Vi tager også gerne imod inspiration og gode idéer.

  Cphbusiness Alumni
  Nansensgade 19
  1366 København K 

  Telefon: 36 15 46 51
  alumni@cphbusiness.dk