Cphbusiness Alumni

Vi tilbyder dimittender fra Cphbusiness inspiration og konkrete værktøjer til karriereudvikling, kompetenceudvikling og personlig udvikling gennem alumne-netværket Cphbusiness Alumni.

Cphbusiness Alumni er et netværk for dimittender (alumner) fra Cphbusiness, hvis formål er at bidrage til en positiv karriereudvikling for dig som dimittend gennem faglige aktiviteter og sparring. Det er gratis og uforpligtende at være medlem af netværket.

Som erhvervsakademi ønsker vi ikke blot at give dig eksamensbeviset og sende dig ud i verden på egen hånd. Vi ønsker at støtte dig i skiftet fra studerende til medarbejder samt være en værdifuld sparringspartner og støtte for dig gennem din karriere.

Alumne-netværket giver dig mulighed for dialog og netværk med andre dimittender, og aktiv deltagelse styrker din faglige, personlige og karrieremæssige udvikling.

Som dimittend har du også mulighed for at gøre en stor forskel for de studerende på Cphbusiness gennem alumne-netværket.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan gøre en forskel, og hvilke fordele du får som medlem af Cphbusiness Alumni.

cphbusiness alumni

 • Fordele

  Som en del af Cphbusiness Alumni har du særlige fordele. Du modtager invitationer til spændende arrangementer og events med fokus på din personlige udvikling, kompetenceudvikling og karriereudvikling – og det er ganske gratis for dig at deltage.

  Vær opmærksom på, at der i særlige tilfælde kan være et mindre deltagergebyr eller et gebyr ved udeblivelse til et gratis arrangement.

  Derudover tilbydes du mulighed for at netværke med andre dimittender fra Cphbusiness. Det kan være, at du mangler en ny kollega, en sparringspartner eller søger nye karrieremuligheder – et godt netværk åbner dørene til mange muligheder.

 • Aktuelle events og arrangementer

  Som medlem af Cphbusiness Alumni inviteres du til særlige events og arrangementer med fokus på din personlige udvikling, kompetenceudvikling og karriereudvikling.

  Herunder kan du se de kommende events og arrangementer.

  8. juni fra kl. 16.30 til 20.00
  Undgå stress

  Vil du gerne vide, hvordan du undgår stress i dit arbejdsliv? Kom til dette arrangement, og kom tættere på et harmonisk arbejdsliv.

  Til arrangementet vil Johan Bendixen, underviser på Cphbusiness, give værktøjer og gode råd til, hvordan man ændrer sin måde at tænke på, så man undgår stress.

  Johan Bendixen vil også udfolde, hvad stress er, hvordan det opstår samt lederes og medarbejderes ansvar.

  Arrangementet fokuserer primært på arbejdsrelateret stress, men er relevant for alle, uanset om man er medarbejder eller studerende.

  Johan Bendixen har en mastergrad i positiv psykologi og i Human Ressource Development. Johan er også certificeret i International Coaching Community og som stresscoach. Derudover driver han sit eget firma Academy Business Coach.

  Praktisk information
  Event: Undgå stress
  Dato: Torsdag 8. juni fra kl. 16.30 til 20.00
  Sted: Cphbusiness Søerne, Nansensgade 19, 1366 København K. i kantinen på 4.sal.
  Pris: Gratis
  Sprog: Dansk
  Forplejning: Forplejning (inkl. sandwich) vil blive serveret i løbet af arrangementet.
  Inviterede: Dimittender, studerende samt medarbejdere fra Cphbusiness

  Registrering
  Tilmeld dig her

  Program
  16.30 – 16.35 Ankomst og registrering
  16.35 – 16.40 Velkomst
  16.40 – 18.00 Undgå stress – del 1
  18.00 – 18.20 Pause med sandwich
  18.20 - 19.30 Undgå stress – del 2
  19.30 – 20.00 Uformel networking over et glas vin
  20.00 Tak for i dag

  Der vil være pauser og forplejninger undervejs.

 • Tidligere events og arrangementer
 • Gør en forskel

  Som dimittend kan du gøre en stor forskel for de studerende på Cphbusiness. Med dine erfaringer og viden kan du bidrage til udvikling af studierne og studiemiljøet på Cphbusiness. Du kan også bidrage til en bedre studiestart og et bedre studieforløb, da du har viden og erfaringer, som har værdi for de studerende.

  Herunder kan du se, hvordan du kan gøre en forskel:

  • Bliv mentor for en studerende
  • Del ud af din viden i introforløbet for nye studerende
  • Vær ambassadør for din uddannelse til åbent hus
  • Tag med på messe og fortæl om dine erfaringer fra studie og job
  • Fortæl om ledige jobs i din virksomhed
  • Søg studentermedhjælpere og praktikanter
  • Find studerende der kan skrive hovedopgave for din virksomhed

  Skriv til alumni@cphbusiness.dk hvis du vil gøre en forskel.

 • Jobportal

  Som tidligere studerende på Cphbusiness får du gratis adgang til jobportalen Cphbusiness Career.

  Cphbusiness Career

  På Cphbusiness Career kan du møde virksomheder, som specifikt søger dimittender fra Cphbusiness. Du kan både finde fuldtidsjob, deltidsjob og dimittend-programmer. Opret en profil gratis og få adgang til alle de ledige stillinger.

  Cphbusiness Career er udviklet i samarbejde med Graduateland.

  Besøg Cphbusiness Career nu.

 • Om alumne-netværket

  Alle tidligere studerende fra Cphbusiness får automatisk adgang til alumne-netværket Cphbusiness Alumni og kan benytte sig af fordelene og deltage i arrangementerne.

  Det er gratis at være en del af netværket, og du bestemmer selv, hvordan du ønsker at engagere dig i netværket. Men det er ingen hemmelighed, at jo mere du giver, jo mere får du.

  Som en del af netværket modtager du fire nyhedsbreve årligt, som nemt kan afmeldes, hvis du ønsker.

  Ønsker du ikke længere at være en del af alumne-netværket, kan du nemt melde dig ud. Send blot en mail til alumni@cphbusiness.dk. Du kan til enhver tid tilmelde dig igen ved at skrive til alumni@cphbusiness.dk eller tilmelde dig nyhedsbrevet.

 • Hold dig opdateret

  Du kan holde dig opdateret om arrangementer og nyheder her på siden, i nyhedsbrevene eller via de sociale medier.

  Nyhedsbrev

  Ønsker du at modtage nyhedsbrevet fra Cphbusiness Alumni med information om kommende arrangementer og faglige indspark, så tilmeld dig her.

  Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet ved at klikke ”afmeld” i bunden af nyhedsbrevet eller ved at sende os en e-mail på alumni@cphbusiness.dk.

  Læs nyhedsbrevene her:

  LinkedIn

  Udvid dit netværk allerede i dag med andre dimittender og hold dig opdateret via LinkedIn. Meld dig ind i alumne-gruppen Cphbusiness Alumni.

  Facebook

  Følg med, netværk med andre dimittender og hold dig opdateret via Facebook. Gå ind på facebook.com/cphbusinessalumni og like siden.

  Husk at angive, om du ønsker notifikationer - så går du ikke glip af noget.

  Instagram

  Følg os på Instagram, hvor vi deler vores øjeblikke i arbejdet med alumne-netværket med jer. Vi håber, at I vil dele jeres øjeblikke som dimittender med os. Anvend #cphbusinessalumni.

  Find os på @cphbusinessalumni.

 • Bag om Cphbusiness Alumni

  Cphbusiness Alumni drives af Cphbusiness og er forankret i afdelingen Studie og karriere. Alumne-netværket udvikles løbende i samarbejde med dimittender, medarbejdere og studerende fra Cphbusiness.

  Advisory Board

  Der er etableret et Advisory Board, som består af henholdsvis dimittender og studerende fra Cphbusiness. 

  Formålet i Advisory Boardet er sparring omkring events og arrangementer samt udvikling af alumne-netværket og dets kommunikationsplatforme.

  Advisory Boardet mødes mindst fire gange årligt.

  Som dimittend eller studerende kan du være en del af den online Advisory Board-gruppe på Facebook, hvor du kan bidrage med dine idéer og feedback, eller du kan blive et Advisory Board-medlem, som deltager i møderne.

  Ønsker du at være en del af et af dette Advisory Board, er du velkommen til at skrive til alumni@cphbusiness.dk.

 • Kontakt

  Du er altid velkommen til at kontakte Cphbusiness Alumni. Vi er klar til at hjælpe med forespørgsler, spørgsmål m.m. Vi tager også gerne imod inspiration og gode idéer.

  Cphbusiness Alumni
  Nansensgade 19
  1366 København K 

  Telefon: 36 15 46 51
  alumni@cphbusiness.dk